Turun Tilikeskus yrityksenä

Olemme alamme suurin toimija Varsinais-Suomessa ja vakaa työnantaja, joka pitää huolta henkilöstönsä osaamisesta ja viihtyvyydestä. Asiakaskeskeisyys ja laadukkuus ovat toimintamme arvoja, joten meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Työllistämme Turun ja Kaarinan toimipisteissä 100 taloushallinnon ammattilaista, joista 19 ovat KLT-kirjanpitäjiä ja 7 PHT-palkanlaskijoita. Kaikki toimipisteemme ovat Taloushallintoliiton auktorisoimia toimistoja.

Turun Tilikeskuksen yksiköitä ovat:

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki taloushallinnon palvelut, minkä vuoksi puhummekin mieluummin taloushallinnon toimistosta kuin tilitoimistosta.

Liikevaihtomme oli 31.8.2018 päättyneellä tilikaudella 6,4 miljoonaa euroa ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Olemme yksityinen toimija, jonka omistavat Vesa Halme & Mikaela Dahlström.

Meille asiakkaaksi

Turun Tilikeskus työnantajana

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä asiantuntijana kannustavassa työyhteisössä, jossa tukena on osaava joukko kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita, alan parhaat työvälineet ja motivoiva työympäristö.

Meille töihin