Turun Tilikeskus yrityksenä

Olemme alamme suurin toimija Varsinais-Suomessa ja vakaa työnantaja, joka pitää huolta henkilöstönsä osaamisesta ja viihtyvyydestä. Asiakaskeskeisyys ja laadukkuus ovat toimintamme arvoja, joten meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Turun Tilikeskus työllistää Turun, Raision ja Kaarinan viidessä toimistossa melkein 100 taloushallinnon ammattilaista, joista 18 ovat KLT-kirjanpitäjiä ja 6 PHT-palkanlaskijoita. Kaikki toimipisteemme ovat Taloushallintoliiton auktorisoimia toimistoja.

Turun Tilikeskuksen yksiköitä ovat:

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki taloushallinnon palvelut, minkä vuoksi puhummekin mieluummin taloushallinnon toimistosta kuin tilitoimistosta.

Turun Tilikeskuksen liikevaihto oli 31.8.2017 päättyneellä tilikaudella 6,5 miljoonaa euroa ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Olemme yksityinen toimija ja osake-enemmistön omistaa Tapio ja Kristiina Peltomäki.

Meille asiakkaaksi

Turun Tilikeskus työnantajana

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä asiantuntijana kannustavassa työyhteisössä, jossa tukena on osaava joukko kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita, alan parhaat työvälineet ja motivoiva työympäristö.

Meille töihin