Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työvälineet ja motivoivan työympäristön. Lisäksi mahdollistamme henkilöstöllemme hyvät kouluttautumis- ja etenemismahdollisuudet vielä vaativampiin tehtäviin.

Olemme lähteneet mukaan Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmaan. Tavoitteenamme on kehittää yrityksestämme entistä perheystävällisempi työpaikka.

Työntekijämme arjen sujuvuudesta huolehdimme tarjoamalla joustavan työajan. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. kulttuuriseteleillä, kannustinjärjestelmillä, tarjoamalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja hyvän työterveyshuollon.

Avoin hakemus

Mikäli sopivaa työpaikkaa ei ole avoinna tällä hetkellä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja cv, ja kerro millainen tehtävä ja mikä yksikkömme sinua kiinnostaa. Etsimme jatkuvasti henkilöitä, jotka haluavat olla mukana alamme kehityksen kärjessä, ja joilla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Lähetä avoin hakemus.

Harjoittelupaikat

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Turun ammattikorkeakoulun kanssa ja ensisijaisesti tarjoamme harjoittelupaikkoja tradenomiopintojensa loppuvaiheessa oleville. Mikäli etsit harjoittelupaikkaa, lähetä meille harjoitteluhakemuksesi ja cv:si. Liitä harjoitteluhakemukseesi tiedot oppilaitoksestasi, opintosuuntauksestasi ja opintojen vaiheesta sekä harjoittelun sisällöstä ja ajankohdasta. Lähetä harjoitteluhakemus.