Henkilökohtainen palvelu
-nyt ja tulevaisuudessa

Toimintamme arvoina asiakaskeskeisyys, laadukkuus,
yhdessä tekeminen ja jatkuvuus.

Mikaela Dahlström
Toimitusjohtaja

"Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen palveluun nyt ja tulevaisuudessa. Vaikka käytämme apuna taloushallinnon hyväksi havaittuja järjestelmiä ja ratkaisuja, toimintamme pohjautuu osaavaan ja asiakasorientoituneeseen henkilökuntaan. Panostamme henkilökuntamme työviihtyvyyteen, koska uskomme, että se näkyy myös asiakastyytyväisyydessä."

- Mikaela Dahlström, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

 • 6,4 meur

  Liikevaihto

 • 1400

  Asiakasta

 • 2

  Toimipistettä

 • 100

  Työntekijää

 • 19

  KLT-kirjanpitäjää

 • 7

  PHT-palkanlaskijaa

Turun Tilikeskus yrityksenä

Turun Tilikeskus Oy on 1960-luvulla perustettu taloushallintopalveluja tarjoava yritys ja helmikuusta 2022 alkaen osa TietoAkseli Groupia. Toimistoissamme Turussa työskentelee vajaat 100 henkilöä taloushallinnon erinäisissä tehtävissä. Palvelumme kattavat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi taloushallinnon kattavat neuvontapalvelut, laki- ja veroneuvonnan palvelut sekä myös tilintarkastuksen.

TietoAkseli Groupin taustaorganisaation tuella panostamme jatkuvasti henkilöstömme kehittämiseen ja kouluttamiseen unohtamatta investointeja palveluihin, järjestelmiin ja työkaluihin.

Modernia taloushallintoa yksilöidysti

Kysyntä taloushallinnon lisäpalveluille perinteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi on kasvamassa. Taloushallinnossa ollaan siirrytty reaaliaikaisen palvelun tuottamiseen, jonka nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmistot mahdollistavat.

Tarjoamme uusille asiakkaillemme pääsääntöisesti sähköistä taloushallintoa, jonka avulla pystymme paremmin tarjoamaan myös lisäarvopalveluja, kuten kassavirran suunnittelua lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä tai budjetointia.

Asiakkaan kanssa sovitaan yksilöidysti tehtävistä toimenpiteistä, jolloin asiakkaamme ei maksa turhista palveluista. Palvelutarjontamme käydään läpi asiakkaan kanssa sovituin väliajoin sen varmistamiseksi, että palvelumme vastaa edelleen yrittäjän ja yrityksen tarvetta.

Kasvollista palvelua

Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen palveluun, jossa jokaiselle asiakkaalle on kohdennettu oma asiakasvastuullinen henkilö niin kirjanpidossa, kuin palkanlaskennassakin. Varahenkilöjärjestelymme takaa sen, että asiakkaan asioista tietää useampi henkilö. Tämä mahdollistaa palvelun jatkuvuuden unohtamatta yksilöityä asiakaspalvelijaa. Henkilöstömme tukena toimivat neuvontapalvelun kokeneet asiantuntijat, jotka auttavat sekä asiakkaitamme, että henkilökuntaamme vaativissa taloushallinnon kysymyksissä.

Arvot toiminnan perustana

Turun Tilikeskuksen henkilökunta on osallistunut arvojen määrittelemiseen. Toimintamme arvot ovat:

 • Asiakaskeskeisyys
 • Laadukkuus
 • Yhdessä tekeminen
 • Jatkuvuus

Auktorisoitua uskottavuutta taloushallintoon

Turun Tilikeskus on Tili-instituuttisäätion auktorisoima ja olemme Taloushallintoliiton jäsen.

Taloushallintoliitto ylläpitää jäsentensä ammatillista osaamista säännöllisten tarkastusten ja valvonnan kautta.

Noudatamme taloushallintoliiton yleisiä sopimusehtoja TAL2018.

Turun Tilikeskus työnantajana

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä asiantuntijana kannustavassa työyhteisössä, jossa tukena on osaava joukko kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita, alan parhaat työvälineet ja motivoiva työympäristö.

Meille töihin