Turun Tilikeskus yhdistää voimansa TietoAkseli Groupin kanssa – tarjoamme paikallisesti entistä vahvempaa palvelua

Yhdistämme voimamme jyväskyläläisen noin 160 henkilöä työllistävän talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijayritys TietoAkselin kanssa 11.2.2022 allekirjoitetun järjestelyn myötä, joka tulee voimaan helmikuun 2022 aikana.

Yhtiötä viime vuosina luotsanneet yrittäjät Vesa Halme ja Mikaela Dahlström jatkavat TietoAkselin osakkaina. He varmistavat asiantuntijapalveluiden jatkuvuutta seutukunnalla myös omalla työpanoksellaan. 

– Paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu ovat vahvuuksiamme, joita vaalimme jatkossakin. Järjestelyn avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paikallista entistäkin laajempaa palvelua kehittyvän taustaorganisaation tuella, Turun Tilikeskuksen partner Vesa Halme perustelee ratkaisua.

Mikaela Dahlström jatkaa Turun Tilikeskus-Yhtiöiden toimitusjohtajana, kunnes siirtyy vuoden vaihteessa uusiin tehtäviin TietoAkseli-konsernissa. Vesa Halme jatkaa nykyisissä tehtävissään Turun toimipisteessä ja toimii jatkossakin asiantuntijaroolissa. TietoAkseliin he tuovat muun muassa kiinteistöalan erityisosaamista. 

– Olemme satsanneet paljon asiakkaidemme henkilökohtaiseen palveluun. Näemme palvelun laadun ja vastuullisen työnantajakuvan tärkeinä kilpailutekijöinä, kuten TietoAkselikin tekee, Turun Tilikeskuksen toimitusjohtaja Mikaela Dahlström toteaa.

Järjestelyllä ei ole vaikutuksia Turun Tilikeskuksen asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin. Toiminta jatkuu nykyisellä nimellä toistaiseksi normaalisti ja samat tutut henkilöt palvelevat teitä jatkossakin. Asiantuntijoiden ammatissa kehittymisen ja uralla etenemisen mahdollisuudet paranevat entisestään, kun organisaation koko kasvaa ja uusia palveluja kehitetään. 

– Asiakaslähtöisyys, henkilöstön hyvinvointi ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat yrityksillemme tärkeitä yhteisiä arvoja. Panostamme jatkossakin vahvasti henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittymiseen, jotta voimme yhdessä tarjota teille tulevaisuudessa entistäkin parempaa palvelua, TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin kertoo. 

Lisätiedot:

Mikaela Dahlström   
Toimitusjohtaja   
Turun Tilikeskus   
Puh. 040 832 9116  
mikaela.dahlstrom@tutke.fi  

Samuel Akselin  
Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group 
puh. 010 3472 874 
samuel.akselin@tietoakseli.fi  

TietoAkseli Group  

 

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille.  

Yrityskaupan myötä TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 17 miljoonaa euroa ja sen yhteensä yli 250 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.   

Tietoakselin verkkosivut

  

Turun Tilikeskus  

 

Turun Tilikeskus tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kaikki taloushallinnon palvelut Turun seudulla yli 50 vuoden kokemuksella. Yrityksen liikevaihto on yli 6 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on lähes 100 taloushallinnon asiantuntijaa.