Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset ovat valmistuneet

Olimme päättäneet suuresta IT-infran modernisointiprojektista vuoden 2019 lopulla, jonka hallittuun läpiviemiseen olimme varanneet hyvinkin aikaa. Kuitenkin viime vuonna yhteiskuntaamme järisyttänyt koronapandemia pakotti meidät viemään muutokset läpi nopeammin ja laajemmin, kuin alkuperäisesti suunnittelimme. IT-infran modernisoinnin ohella oli luonnollista - ja pakollistakin - luopua pitkään käytössä olleesta kirjanpitojärjestelmä Tikonista, joka ei tukenut paikasta ja ajasta riippumatonta työtä. Tilikeskuksen sähköisyysaste oli kyllä tätäkin ennen jo hyvällä tasolla, mutta nyt käytämme taloushallinnon palveluissamme 100 % SAAS-palveluja.

Kyseessä on kaksi isoa muutosta, jotka vaikuttavat asiantuntijoidemme arkeen, nykypalveluihimme ja niiden kehittämismahdollisuuksiin. Henkilöstömme terveys ja jaksaminen on meille erittäin tärkeää. Asiantuntijapalveluita tuottavana yrityksenä tiedämme sen myös näkyvän asiakastyytyväisyydessä.

Näyttää siltä, että muutosten vaikutukset ovat iloksemme olleet positiivisia myös asiakaspalautteen perusteella. Tilikeskuksen vuosittaisen asiakastyytyväisyystutkimuksen aika oli jälleen keväällä. NPS (Net Promoter Score), eli suositteluhalukkuutta mittaava indeksi oli 43, ja luku on noussutkin joka vuosi. Tulos antaa meille tietoa suunnasta, mutta meille on tärkeää myös kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja toiveita herkällä korvalla ympäri vuoden. Olemme varmoja, että pystymme vieläkin parempaan. Asiakkailtamme saimme kyselyn myötä myös jälleen paljon hyviä kehitysehdotuksia ja rakentavaa palautetta. Lämmin kiitos kaikille vastauksensa jättäneille. Kaikki kehitys pysähtyy tyytyväisyyteen. Jatkamme työtä, jolla varmistamme asiakkaillemme kasvollisen, nykyaikaisen ja laadukkaan palvelun.

 

Sari Lundström

Yhteys- ja markkinointipäällikkö