Tutke – asiantuntija apuna

Postitettu 18.06.2018

Eerikinkatu 6 tarjosi huipputilat tarpeeseen

Kauppiaskatu ja Eerikinkatu ovat nyt Turun Tilikeskus-Yhtiöiden Turun toimintojen tiivis yksikkö. Toukokuun loppupuolella Tilinin henkilökunta sekä tusina palkanlaskijoita kulman takaa Kauppiaskadulta muuttivat Eerikinkadulle.

Omistajayrittäjä Tapio Peltomäki on juossut korttelia puoliksi ympäri koko kevään. Se ei haittaa hyväkuntoista kuusikymppistä, päinvastoin. Nyt suurin osa yrityksen toiminnoista on yhdessä korttelissa, Kauppiaskadulla sekä osoitteessa Eerikinkatu 6.

− Huippujuttu, optimaaliset tilat, jotka palvelevat sekä asiakkaita että henkilökuntaa entistä paremmin. En ole ihan varma, onko koko porukka tyytyväinen siihen, että toimitusjohtajan työhuone on nurkan takana, Tapio Peltomäki naurahtaa.

Kaikki asiat osuivat
kohdilleen tilojen suhteen

Tilinin väki muutti Läntiseltä Pitkäkadulta keskustaan toukokuun loppupuolella. Eerikinkadulle siirtyi yli 30 taloushallinnon ammattilaista. Kulman takaa Kauppiaskadulta uuteen osoitteeseen muutti 12 palkkahallintoyksikön tekijää. Asiakaspalveluun loistavasti soveltuvat tilat avautuivat, kun vakuutusyhtiö Lähi-Tapiola muutti uusin tiloihin.

− Olemme jo pitkään hakeneet vaihtoehtoista ja soveltuvaa tilaa. Nyt kaikki osui kohdilleen, kun nämä tilat vapautuivat. Ykkösluokan mahdollisuus sekä asiakaspalveluun että ammattilaisten työntekoon, kuvailee Peltomäki.

− Ja kerroksista löytyy myös 35 henkilön kokous- ja koulutustila, jota meille ei ennen ole ollut.

Asiakkaiden apuna
numeroiden tulkinnassa

Yli 50-vuotias perheyritys on uudistanut myös ulkoasuaan sekä yhteystietoja: tutke.fi vie suoraan ja napakasti oikeaan osoitteeseen, josta löytyy kaikki oleellinen.

− Oltiin jo retro ulkoasun suhteen, mutta tärkeintä on ajanmukainen palvelu. Siihen olemme panostaneet Tekesin vetämänä ja työ jatkuu. Olemme tunnistaneet ne askeleet, mitkä pitää ottaa. Asiakkaiden auttaminen numeroiden tulkinnassa eli proaktiivinen asiantuntijuus sekä henkilöstön osaamisen kehittäminen ovat ehdottomasti avainasioita, Peltomäki painottaa.

 
 
 
 
 

Teksti: Mikko Grönman
Valokuva: Esko Keski-Oja