Turun Tilikeskus vaihtoi omistajaa

Postitettu 21.09.2018

Perinteinen yritys jatkaa yksityisomistuksessa

Turun Tilikeskus Oy on vaihtanut omistajaa. Perheyrityksessä toteutettiin omistajapolven muutos tänään 21.9.2018, kun Kristiina ja Tapio Peltomäki myivät osakekannan asiakkuusjohtaja Vesa Halmeelle (KTM, KHT) ja kehitysjohtaja Mikaela Dahlströmille (KTM, KLT).

- Halusimme, että yli 50-vuotias yritys jatkaa yksityisomistuksessa ja kasvollisena toimijana. On aivan upea juttu, että kahdella johtoryhmän nuoremmalla jäsenellä on sekä tahtoa, että osaamista viedä yritystä nopeasti muuttuvassa maailmassa eteenpäin, sanoo luopuva toimitusjohtaja ja omistajayrittäjä Tapio Peltomäki.

- Digitaalisuus on muuttanut ja muuttaa edelleen alaa vahvasti. Tässä muutoksessa olemme olleet eturintamassa ja kehityksen kärjessä. Toimialan omistusrakenteissa on tapahtunut myös paljon, kun alan suurimmat toimijat ostavat pienempiä. Uskon kuitenkin vahvasti edelleen siihen, että kasvollinen taloushallinnon kumppani pystyy palvelemaan kaiken kokoisia yrityksiä paremmin, Peltomäki painottaa.

Tapio Peltomäki luovutti toimitusjohtajuuden Vesa Halmeelle perjantaina 21.9.2018, Kristiina Peltomäki jatkaa edelleen Turun Tilikeskus Oy:n asiakkuusjohtajana.

- On hienoa, että Tapio ja Kristiina ovat luottaneet minuun ja Mikaelaan. Pohja on todella hyvin rakennettu, ja sen varassa voimme turvata työpaikat ja jatkaa itsenäisinä omistajayrittäjinä. Nyt on meidän vuoro ottaa viestikapula vastaan ja viedä se voittajina maaliin, sanoo Turun Tilikeskus Oy:n uusi toimitusjohtaja ja omistaja Vesa Halme.

Vesa Halme on ollut yrityksen palveluksessa vuodesta 2013 lähtien, Mikaela Dahlström tuli taloon marraskuussa 2014.

-Yritys ja sen asiakkaat ovat tulleet tutuiksi. Toimintatavat, arvot sekä suunta tulevaan vastaavat täysin omaa näkemystäni siitä, mihin olemme menossa. Entistä enemmän olemme asiakkaan asiantuntija partneri, kuvailee Mikaela Dahlström.

Lisätietoja:
Vesa Halme
Toimitusjohtaja, osakas
050 581 6205

Mikaela Dahlström
Kehitysjohtaja, osakas
040 832 9116

Tapio Peltomäki
0400 523 949