Henkilöstöuutisia

Postitettu 21.02.2019

KHT Robert Wetterstein siirtyy asiakkuusjohtajaksi Turun Tilikeskuksen laki- ja neuvontapalveluiden yksikköön 1.3. alkaen. Robert tulee tehtäväänsä tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers Oy:stä.

”Taloushallinnon erityiskysymykset ovat tulleet koko ajan haastavammiksi ja olemme huomanneet, että tarvitsemme lisää resursseja ratkaisemaan asiakkaittemme kysymyksiä. Robertin tulon myötä pystymme entistä paremmin ratkaisemaan ongelmia ja tekemään jo ennakolta ehdotuksia asioiden hoitamiseksi. Samalla pystymme kasvattamaan tilintarkastuspalvelujen tarjontaa ja tarjoamaan vaihtoehtoisen urapolun taloushallinnon asiantuntijoillemme” kertoo Halme.

Syksyllä Tilikeskuksen yrityskaupan yhteydessä sovitun mukaisesti asiakkuusjohtaja Kristiina Peltomäki jää pois Tilikeskuksen palveluksesta maaliskuun alussa. Palvelumyynnin parissa jatkavat yhteys- ja markkinointipäälliköksi siirtyvä Sari Terho ja toimitusjohtaja Vesa Halme.

"Kristiinan suuri työpanos tulee olemaan hankalasti korvattavissa. Kiitämme Kristiinaa kaikista näistä vuosista yksikön johtajana ja myynnistä vastaavana asiakkuusjohtajana ja toivotamme onnea ja menestystä jatkoon", sanoo Halme.

» Turun Tilikeskus-Yhtiöiden yhteystiedot