Kokonaisvaltaista HR-
ja palkanlaskentapalvelua

Palkanlaskenta on yksi vaativimpia taloushallinnon osa-alueita.
Keskittämällä palkkahallinnon meille, jää sinulle aikaa ydinosaamiseesi.

Palkkahallinto on yksi vaativimpia taloushallinnon osa-alueita. Kun yrityksesi palkkahallinnon tehtävät ovat Tilikeskuksella, voit keskittyä ydintoimintaasi, saat joustavuutta ja säästyt esimerkiksi järjestelmäinvestoinneilta, sekä järjestelmien ylläpidolta.

Kokonaisvaltaista HR- ja palkanlaskenta palvelua

Neuvomme ja konsultoimme asiakkaitamme palkka- ja henkilöstöhallinnon asioissa työntekijän koko työsuhteen ajan – työsopimuksen solmimisesta työtodistukseen ja eläkeasioihin saakka.

Hoidamme isotkin kokonaisuudet luotettavasti myös loma-aikoina. Saat yrityksellesi nimetyn palkanlaskijan, jonka kanssa on helppo asioida. Ammattitaitoinen ja palkanlaskentaan erikoistunut henkilökuntamme kehittää ja ylläpitää osaamistaan jatkuvasti.

Työsuhdeasioiden neuvonta

Tulkitsemme ja sovellamme käytettäviä työehtosopimuksia sekä työlainsäädäntöä, esimerkiksi kun kysymys on irtisanomisajan palkasta, sairausajan palkan maksuvelvollisuudesta tai vuosiloman määräytymisestä. Olemme perillä työnlainsäädännön ja työehtosopimusten muutoksista, ja maksamme palkankorotukset oikean suuruisina ja oikea-aikaisesti. Teemme ja lähetämme palkkatodistuksia ja työtodistuksia. Seuraamme ylitöitä ja laadimme niitä koskevia tilastoja.

Raportointi ja tilastointi

Teemme erilaisia asiakaskohtaisia raportteja, esim. vuosilomatilanteesta, pekkaspäivien tilanteesta, projektien kustannuksista ja poissaolotilastoja. Koostamme eriteltyjä raportteja esim. ammattinimikkeiden, kustannuspaikkojen tai yksiköiden mukaan. Välitämme erilaisia toimipaikkatilastoja sekä tietoja Tilastokeskukselle ja EK:lle, esim. työajoista, työntekijämääristä ja palkoista.

Juha-Pekka Orava
Myyntijohtaja

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Toivon yhteydenotot minulle: