Mikäli tarvitset apua yrityksen perustamisessa, yritysmuodon muut­tamisessa, kaup­pare­kisteriasioissa tai yrityksen sopimusten laadinnassa, saat meiltä käy­tännön­läheisen asian­tuntemuksemme avuksesi. Avustamme tarvittaessa verovalitusten, poikkeusl­upahakemusten tai muiden verotukseen liittyvien asiakirjojen laadinnassa. Palveluvali­koimaamme kuuluvat myös laajemmat toimeksiannot kuten yhtiö­oikeudelliset jakautumiset, sulautumiset tai yhtiöiden purkamiset.

Tilikeskus-Yhtiöt palvelee sinua kokonaisvaltaisesti avaimet käteen periaatteella. Riittää, että otat meihin yhteyttä, niin ratkaisemme ongelmasi siten, että voit keskittyä yritystoiminnan johtamiseen.

Tutussa paikassa hoituvat kätevästi samalla myös yrittäjän henkilökohtaisesti tarvitsemat kauppa- tai lahjakirjat, perukirjat, testamentit, avioehtosopimukset tai vaikkapa osakassopimuksen tai edunvalvonta­valtuutuksen laadinta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Perintäpalvelut

Tilikeskus-Yhtiöihin kuuluvassa Turun Perintäkeskuksessa hoidamme riidattomien yrityssaatavien vapaaehtoisen sekä oikeudellisen perinnän ripeästi ja kustannus­tehokkaasti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää: