Meille töihin

Pia Paaer
Henkilöstöpäällikkö

 

Turun Tilikeskuksessa työskentelee lähes 100 ammattilaista neljässä eri toimipisteessä Turussa ja Kaarinassa. Meillä pääsee työskentelemään monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä asiakasyritystemme aktiivisena kumppanina.

Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, laadukkuus, yhdessä tekeminen ja jatkuvuus. Pystyäksemme elämään arvojemme mukaisesti, mahdollistamme henkilöstöllemme ammatillisen kehittymisen tarjoamalla hyvät kouluttautumis- ja etenemismahdollisuudet. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmassa. Tavoitteenamme on kehittää yrityksestämme entistä perheystävällisempi työpaikka. Turun Tilikeskus on matalahierarkinen organisaatio, jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin ja tuoda omia ideoitaan esiin. Seuraamme henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyttä vuosittain. Saadun palautteen perusteella pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme.

Työntekijämme arjen sujuvuudesta ja hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla joustavan työajan, ePassin, kannustinjärjestelmän, palvelusvuosipalkkion, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja kattavan työterveyshuollon. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus tehdä lyhennettyä työaikaa omasta toiveestaan. Asiantuntijatyö vaatii keskittymistä, joten meillä työskennellään 1-2 hengen työhuoneissa.

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä osaajia ja asiantuntijoita, joten ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä hakemus!

Työsuhde-edut

Henkilökunnan vapaa-ajan tapahtumat

Tuemme henkilöstön vapaa-ajan virkistystoimintaa varaamalla toimintaan oman vuosittaisen budjetin.

ePassi Flex

ePassi Flexiä voit käyttää liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan ja hammaslääkäriin.

ePassi Lounas

Käytössämme on ePassin lounasetu.

Tilisanomat

Tilaamme Tilisanomat jokaiselle vakituisessa työsuhteessa olevalle työntekijälle koeajan jälkeen.

Kattava työterveyshuolto

Työterveyshuolto kattaa yleislääkäritasoisen sairaanhoidon ja työterveyslääkärin lähetteellä myös erikoislääkärin konsultaation. Työterveyshuoltoon kuuluvat yleisimmät laboratorio- ja röntgentutkimukset sekä työpsykologin ja työfysioterapeutin ennaltaehkäisevä työ.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Break Pro

Hyvinvoinnin kehittämiseen liittyen olemme ottaneet käyttöön Break Pron, joka on huippufysioterapeuttien suunnittelema työkalu työn tauottamiseen, ergonomian parantamiseen ja työhyvinvoinnin lisäämiseen.

Palvelusvuosimuistamiset 5 vuoden välein

Meillä juhlitaan palvelusvuosia 5 vuoden välein. Virallisena merkkipäivänä työnantaja tarjoaa kahvit. Työntekijälle maksetaan palkkio joka viides vuosi. Palkkion voi vaihtaa myös palkalliseen vapaaseen ja rahapalkkioon.

Merkkipäivämuistamiset

Muistamme työntekijöitämme Keskuskauppakamarin ansiomerkein jokaisen 10 työvuoden jälkeen. Muistamme myös työntekijöitämme heidän täyttäessään tasavuosia ja elämän muina tärkeinä hetkinä.

Kannustepalkkio

Kannustepalkkion tarkoituksena on kannustaa hyvään työsuoritukseen ja edesauttaa hyvää työkulttuuria.

Rekrytoinnin vinkkipalkkio

Työntekijä voi osallistua työntekijöiden rekrytointiin vinkkaamalla ystävänsä tai vaikka entisen kollegansa meille töihin. Sen lisäksi, että saa itse hyviä työkavereita ja tekijöitä ympärilleen, voi tienata siinä sivussa.

Liukuva työaika

Käytössämme on liukuva työaika. Liukuvan työajan järjestelmässä voit itse päättää työsi aloittamis- ja lopettamisajankohdan sovituissa rajoissa.

Haemme joukkoomme terhakkaa ja timanttista

tiiminvetäjää

Turun keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • soveltuvaa koulutusta (merkonomi, tradenomi tai KTM)
 • vankkaa kokemusta kirjanpidosta
 • hyvää organisointikykyä
 • kehittämismyönteistä työskentelyotetta
 • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
 • hyviä IT-taitoja
 • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisvaltaisesti laajoja kokonaisuuksia
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • mielellään kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta

Tiiminvetäjämme työskentelevät asiakkuuspäällikkö-nimikkeellä. Tiiminvetäjänä johdat työryhmän päivittäistä työskentelyä. Vastaat ja varmistat, että ison asiakkaan taloushallintoprosessit hoituvat sujuvasti tiimissäsi. Koordinoit ja jaat tehtäviä tiimiläisille, mutta varsinaisena henkilöesimiehenä toimii yksikön esimies.

Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, laadukkuus, yhdessä tekeminen ja jatkuvuus. Pystyäksemme elämään arvojemme mukaisesti mahdollistamme henkilöstöllemme ammatillisen kehittymisen tarjoamalla hyvät kouluttautumis- ja etenemismahdollisuudet.  Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmassa. Työntekijämme arjen sujuvuudesta ja hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla joustavan työajan, ePassi flexin, lounasedun, kannustinjärjestelmän, palvelusvuosipalkkion, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja kattavan työterveyshuollon. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus tehdä lyhennettyä työaikaa omasta toiveestaan. Asiantuntijatyö vaatii keskittymistä, joten meillä työskennellään 1-2 hengen työhuoneissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Pia Paaer, p. 050 359 5464. Hae tehtävää mielellään heti, mutta viimeistään 21.6.2020. Työhön valittavalta tarkistetaan luottotiedot.

Täytä hakemus tästä

Vauva- ja eläköitymisbuumi valtaa Turun Tilikeskuksen ja siksi haemme nyt joukkoomme

Taloushallinnon asiantuntijoita ja –erityisasiantuntijoita

Turun keskustassa sijaitseviin toimipisteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • soveltuvaa koulutusta (merkonomi, tradenomi tai KTM)
 • vähintään noin 1-2 vuoden kokemusta kirjanpidosta
 • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
 • hyviä IT-taitoja
 • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisvaltaisesti laajoja kokonaisuuksia
 • sujuvaa suomen kielen taitoa, mutta myös englannin ja ruotsin kielen taidosta on hyötyä

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Pia Paaer, p. 050 359 5464. Hae tehtävää mielellään heti, mutta viimeistään 31.8.2020. Työhön valittavalta tarkistetaan luottotiedot.

Täytä hakemus tästä