Asiakkaitamme

Minun ei tarvitse murehtia mistään ja luotan tilitoimistooni

Ritva Kyllönen

Turun Lemmikkiasema Oy

Turun Lemmikkiasema Oy

Kun astuu Turun Lemmikkiaseman ovesta sisään, kuuluu heti iloisesti: ”Heippa! Tarvitsetko apua?”          Laaja tuotevalikoima palvelee koiran-, kissan-, jyrsijöiden-, akvaariokalojen ja eksoottisten eläinten omistajia.

- Palvelu on se meidän juttu. Meillä on täällä valtava määrä tietoa ja taitoa, henkilöstömme on erittäin kokenutta ja osaavaa. Valikoimamme ovat laajat ja tuotteemme todella laadukkaita. Haluamme huolehtia, että asiakkaidemme lemmikit saavat vain parhaita tuotteita, kertoo Lemmikkiaseman omistaja ja yrittäjä Ritva Kyllönen.

Lemmikkiasema työllistää seitsemän henkilöä ja sen asema lemmikkieläinmaailman kauppana on ollut Turun seudulla vankka vuodesta 2011 lähtien.

Verkkokauppa asiakkaiden lisäpalveluna

Pahimmalta koronakuritukselta Turun Lemmikkiasema on säästynyt. Koronaepidemian alkaessa perustettiin myös Lemmikkiaseman verkkokauppa.

- Verkkokaupan perustaminen oli itselleni tietyllä tavalla melko vaikea päätös. Meillä on osaaminen täällä liikkeessä ja täällä me haluamme kohdata asiakkaamme, mutta tietenkin turvallisesti. Verkkokauppamme voikin mieltää asiakkaidemme lisäpalveluksi, etenkin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Asiakas voi ostaa tuotteet verkkokaupasta ja noutaa tilaukset tästä ovelta. Tai sitten minä vien tilaukset asiakkaille kotiin Turun seudulla, kertoo Ritva.

Myynnissä näkyy tällä hetkellä se, että ihmiset viettävät aikaa lemmikkiensä kanssa entistä enemmän ja huomaavat niiden tarpeet paremmin. Kaupaksi käyvät aktivointilelut ja -tarvikkeet. Kanien ja jyrsijöiden määrä lemmikkeinä on kasvanut, ja se näkyy selkeästi paitsi ruuan niin myös aktivointituotteiden ja muiden tarvikkeiden myynnissä.

- Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja maskeista. Jos asiakas on unohtanut maskin kotiin, meiltä saa tarvittaessa asioinnin ajaksi maskin. Otamme asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden meillä todella vakavasti, Ritva jatkaa.

Konkreettisesti korona näkyy liikkeessä myös siten, että Lemmikkiaseman pidetyt PentuTreffit ovat nyt tauolla. Koiranpennut eivät remua toistensa kanssa tällä hetkellä myymälän tiloissa tutustuessaan toisiinsa ja myymälään aarteisiin.

- Olemme järjestäneet 10 vuoden ajan viikoittain liikkeessämme veloituksettomia pentutreffejä ja siten olemme siten sosiaalistaneet tuhansia turkulaiskoiria! Toivottavasti kohta pääsemme taas järjestämään pennuille tapaamisia, Ritva toivoo.

Tilitoimisto on tärkeä palanen yrittäjän toimivaa arkea

- Sydämeni on tässä liikkeessä ja asiakkaissamme, ne ovat minun osaamisaluettani. Meidän oma kirjanpitäjämme ja palkanlaskijamme Milla pitää erinomaista huolta siitä, että asiamme hoituvat oikein. Minun ei tarvitse murehtia mistään ja luotan tilitoimistooni.

Tervetuloa Lemmikkiasemalle!

- Meillä on paljon erilaisia tarjouksia ja kampanjoita myymälässämme. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat ja lemmikit tutustumaan laadukkaaseen lemmikkieläinmyymäläämme!