Asiakkaitamme

Tilikeskuksen erityisasiantuntija- ja lakimiespalvelut tuovat meille todella paljon lisäarvoa.

Kari Rouvali, toimitusjohtaja

SF-Lämmitin Oy

Safire lämmittää ympäristöystävällisesti

Safire-lämmittimet ovat kehitetty lämmittimiksi mm. mökkeihin ja veneisiin. Safire lämmittää muitakin kohteita, ja ne ovatkin hyvä ratkaisu helpon asennettavuuden ja liikuteltavuuden vuoksi. Tuotekehitystä on ohjannut vahvasti asiakaspalaute.

- Safire on lämmittänyt jo runsaat 20 vuotta muun muassa asiakkaidemme mökkejä, veneitä ja terasseja. Lisäksi lämmittimiä menee myös matkailuautoihin, vierasmajoihin, varastoihin ja kuljetettavuutensa puolesta esimerkiksi työmaaparakkeihin, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Kari Rouvali.

Rouvali on luotsannut yhtiötä vuodesta 2014. Kotimaassa kokonaan valmistettu lämmitin on Avainlipputuote ja ansainnut myös Design From Finland – sertifikaatin.

- Ympäristöystävällisyys on otettu vahvasti huomioon tuotteen suunnittelussa ja kehittämisessä. Safire -lämmittimen kaikki osat ovat kierrätettäviä. Se käy vähäpäästöisellä ja niin ikään kotimaisella Neste My -polttoaineella, joka puolestaan valmistuu kokonaisuudessaan jätteistä ja teollisuuden prosesseissa syntyvistä tähteistä. Safirea voi ohjata kätevästi kännykkäsovelluksen avulla.

Safire on kasvanut reippain askelin ja ansainnut brändinä jo merkittävän aseman, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, Pohjoismaat etunenässä. Kasvun mahdollistajana on ollut aikanaan hyvin ja järkevästi suunniteltu tuote, sekä aktiivinen tuotekehitys ja markkinointi.

- Tuotekehitys pitää olla käynnissä koko ajan, tämänkaltaiset tuotteet eivät tule valmiiksi koskaan ja esimerkiksi IoT on lisännyt mahdollisuuksia valtavasti. Tulevaisuudessakin tulemme keskittymään perusasioihin, eli hyvään laatu sekä asiakaspalveluun, joka onkin kotimaisena yrityksenä meille erittäin tärkeä!

Lämmitintä voi ohjata helposti sovelluksen avulla.

Tilitoimisto ja yrittäjä pelaavat samaa päätyä

Tilikeskus on hoitanut kohta jo 10 vuotta SF-lämmittimen taloushallintoa. Tänä aikana on kehitetty ohjelmistoympäristöjä ja muitakin käytäntöjä asiakkaan kanssa jatkuvassa yhteistyössä nykypäivän tasolle.

- On tärkeää, että yrittäjällä ja tilitoimistolla on sama tavoite: asiakkaan yrityksen menestyminen. Jokainen hoitaa sen osuuden, jossa on paras, sanoo Rouvali.

- Lisäarvoa meille on tuonut Tilikeskuksen erityisasiantuntija- ja lakimiespalvelut. Hyvät neuvot ovat olleet tarpeen monesti.