Asiakkaitamme

"Tilikeskuksella on kova osaamisen laajuus juridiikassa ja luvuissa"

Jussi Taulu, toimitusjohtaja

Domus-isännöintijärjestelmä, Tietoaika Oy

Domus-isännöintijärjestelmä, Tietoaika Oy

Tietoaika Oy:n toimitusjohtaja Jussi Taulu

Tietoaika Oy:n toimitusjohtaja Jussi Taulu

Tietoaika Oy:n tunnetuin ratkaisu on Domus-isännöintijärjestelmä, jonka markkinaosuus on n. kolmannes isännöintijärjestelmiä käyttävistä yrityksistä. Domus yhdistää asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon, huoltoyhtiön, isännöitsijän, hallituksen ja asukkaan. Isännöintiala on myös keskellä digiloikkaa, johon Domus on vahvasti vaikuttamassa vaikkapa huoneistotieto.fi-palvelullaan. Yhtiön toimitusjohtajaksi tuli Jussi Taulu vuonna 2019 yrityskaupan seurauksena. Liiketoiminta on vahvassa kasvussa.

- Olin pitkään töissä mm. OP Turun Seudun yrityspankissa pankinjohtajana. Silti koko ajan yrittäjyys kiinnosti ja ajatus kyti, jos vain sopiva mahdollisuus tulisi eteen, Taulu kertoo.

Kiinnostava mahdollisuus tulikin eteen ja Taulu astui Domuksen puikkoihin.

- Taustani ovat juridiikassa, taloudessa ja asiakastyön johtamisessa. Minulla ei ollut varsinaista toimialakokemusta ohjelmistoliiketoiminnasta, joten osaltaan kyse oli aika isosta hypystä tuntemattomaan. Toisaalta pankki- ja vakuutuspuolen digitalisaation johdosta minulla oli aika vahvaa näkemystä, miten inhimillistä palvelua ja digitaalisia palveluita voisi optimaalisesti yhdistää. Isännöintitoimialasta on taas kokemusta veljeni liiketoiminnan kautta, Taulu jatkaa.

Huoneistotieto.fi on modernin taloyhtiön työkalu

Domus reagoi nopeasti koronan muuttamaan tilanteeseen. Yritys toi ensimmäisenä isännöintijärjestelmänä mm. ohjelmaan integroidun allekirjoituspalvelun, etäyhtiökokouspalvelun sekä useita muita toiminnallisuuksia, jotka mahdollistavat etätyöskentelyn. Huoneistotieto.fi-palvelun kautta osakkaat ja asukkaat pääsevät helposti käsiksi mm. asumisen tietoihin, hallituksen jäsenillä on pääsy talouden raportteihin, löytyy kassavirtanäkymät ja integroidut allekirjoitus- ja kokouspalvelut.

Eteenpäin yhdessä

Hyödyntämällä Domuksen täyttä potentiaalia, isännöitsijältä jää aikaa asiantuntijatehtäväänsä, joka on itse isännöinti ja asiakkaidensa omaisuuden arvon vaaliminen.

- Minua motivoi se, että yhdessä isännöintiasiakkaiden kanssa ratkaistaan, millä tekemisillä saadaan parhaat hyödyt taloyhtiöille ja isännöinnille käyttöön, Taulu kertoo yhteistyön tärkeydestä.

- Lisäksi näillä työkaluilla pienetkin isännöintitoimistot pärjäävät hyvin, kun oikeilla työkaluilla saadaan joustoa sekä tehoa ajasta ja paikasta riippumattomaan työskentelyyn, Taulu avaa.

Taulu on erittäin ylpeä myös henkilöstöstään ja jatkaa:

- Meillä on erittäin sitoutuneet työntekijät, työsuhteet ovat pitkiä ja meillä on todella hauskaa yhdessä. Olemme saaneet myös erittäin hyviä uusia ihmisiä remmiin. Draivi on kohdallaan. Yhtiön perusta on aina ollut kunnossa ja nyt vauhtia on vain yhdessä kasvatettu entisestään. Olen ylpeä sitoutumisen ja asiakaslähtöisyyden kulttuuristamme.

Turun Tilikeskus on ostavan yrittäjän kaveri

Tilikeskuksen laki- ja neuvontapalvelut olivat korvaamaton sparrauskaveri Taululle, jolla kuitenkin oli jo pitkä kokemus yrittäjyysmaailmasta Osuuspankin kautta ja juristinkin tutkinto.

- Sain Vesa Halmeelta mahtavaa sparrausta. Tilikeskuksella on kova osaamisen laajuus juridiikassa, luvuissa ja Vesa tuntee yrityskaupat myös omakohtaisesti. Kauppakirjoissa auttoi lakimies Minna Markkula. Lisäksi tietenkin taloushallinnon asiantuntijamme Maiju on aarre jokapäiväisen tekemisen tukena, Taulu kehuu.